НАЧАЛО ЗА НАС СЛАДОЛЕДИТЕ ПАРК ХОТЕЛ "ИЗИДА" ЛОГИСТИЧНИ УСЛУГИ СПОРТ КОНТАКТИ
 

ТЕНИС

В края на 1999 г. фирма “ИЗИДА” ООД създаде закрита спортна зала с два тенис корта, с идеята да задоволи нуждите на играещите тенис на корт жители на град Добрич. Тъй като, сред тях има и много млади хора, през 2000г. беше регистриран Тенис клуб “ИЗИДА”– детско-юношеска школа за изграждане на състезатели от високо професионално ниво. Това от своя страна наложи създаването и на лятна открита база за тренировки.

Тенис клуб “ИЗИДА” разполага с:

1. Зимна база:
   - два закрити тенис корта с изкуствена трева тип WIMBLEDON SPECIAL, трибуни, събле-кални, барче с изглед към кортовете, Wi-Fi Интернет.

2. Лятна база “Комплекс ИЗИДА”:
   - Парк Хотел "ИЗИДА";
   - четири перфектни червени корта със стандартни размери, разполагащи и осветление за по-късните часове;
   - kлуб-ресторант "ИЗИДА" с 200 места с панорамен изглед към кортовете, както и към красивия градски парк. Заведението разполага и с  Wi-Fi Интернет.
   - спортно-възстановителен център – включващ сауна, парна баня, различни видове ма-сажи и козметични процедури.

Гордост са преди всичко успехите на състезателите от клуба, под ръководството на екипа от треньори Юри Дойчев, Борис Михайлов, Найден Белчев и Милен Лазаров.
 - 2007 г. - Вицешампионска титла на Владислав Матеев по двойки от  Държавно първенство, Вицешампион на Открито първенство на Виена за Димитър Петров до 16г.;
 - 2008 г. - Вицешампион на Открито първенство на Австрия за Димитър Петров до 16г., бронзов медал за Пресиян Иванов от Държавен турнир за мъже, вицешампион на България в Държавно отборно първенство за отборът на юношите до 16г., пето място в Държавното отборно първенство за отборът на мъжете, трето място и бронзов медал на MASTERS за Владислав Матеев, пето място в Държавно отборно първенство за отборът на девойките до16г.
 - 2009 г. - Трето място и бронзов медал за Димитър Петров в Държавно първенство-индивидуално, шампион на България по двойки за Димитър Петров в Държавно първенство, 23-то място на Юри Дойчев в Световно отборно първенство на ITF
Над 200 деца, трениращи в клуба към момента се надяват да достигнат техните успехи и да ги надминат, побеждавайки дори и на Уимбълдън. Защо не!
- 2010 г. - ТК"Изида" - шампион на България в Държавно отборно първенство до 18 г. - юноши, III-то място - бронзови медали в в Държавно отборно първенство до 16 г. - девойки, Димитър Петров - бронзов медал от в Държавно отборно първенство за мъже в отбора на Суперспорт - Варна.
- 2011 г. - 2 бронзови медала за Христина Дянкова от Държавни турнири по единично до 16г., 2 бронзови медала за Хр. Дянкова и Калина Божилова от Държавни турнири по двойки до 16г. и 1 сребърен по двойки до 18 г., 1 бронзов медал от Държ. първенство до 18 г. по единично за Димитър Петров, за първи път участие в Държ. отборно първенство за жени /К. Божилова, Хр. Дянкова, Анастасия Петросян/ 7-мо място, изкачване в ранглистата за девойки до 16 г. на Хр. Дянкова до 4-то място, спечелване на сребърен медал от турнир от европейската верига по плажен тенис за К.Божилова и Хр. Дянкова. Шампиони на България в програмата на БФТ "Девин-детски тенис" до 8 г. - Марина Христова и Виктор Дойчев. 

   

 

Онлайн резервация на спортни съоръжения:
www.izida-sport.com 

English                                                                                                        All rights reserved izida.bg 2007 web design valstudio.com